Dakkapel Emmen

Dakkapel Emmen

Zou u meer loopruimte in uw huis willen? Maar is verhuizen niet uw favoriete bezigheid? Denk dan eens aan een dakkapel, dit zou een goede oplossing kunnen zijn! Dit is natuurlijk niet een stap die u zo maar neemt zonder u eerst te verdiepen in de mogelijkheden en de juiste informatie op te vragen.

Dat begrijpen wij goed en we helpen u dan ook graag een eindje op weg. Vul het formulier hiernaast in en ontvang zo gratis diverse offertes van dakkapelspecialisten uit Emmen.

Prijsopgaven vergelijken

Offertes aanvragen

Meer ruimte zonder te verhuizen

Zou u graag op uw zolder rechtop willen staan? Denk dan eens aan het laten bouwen van een dakkapel; een goede manier om meer licht en ruimte in uw huis te creëren en het hoeft niet duur te zijn. Hoeveel extra ruimte u hiermee wint is afhankelijk van het soort dakkapel dat u kiest. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een unieke look? Vraag dan uw vakman uit Emmen om een dakkapel op maat voor u te ontwerpen. Denkt u meer aan een standaard model met een scheef dak of plat dak? Ook hiervoor kunt u offertes aanvragen bij de diverse vakmannen binnen uw regio in Emmen.

Verschillende materialen

Laat u een uitbouw bouwen, dan kunt u meestal kiezen uit de materialen hout of kunststof. Om de juiste keuze te kunnen maken stellen we u graag op de hoogte van de voor- en nadelen van beide materialen. Hout straalt sfeer uit, is makkelijk te verven, op maat te maken, heeft een lange levensduur en is goedkoop. Het materiaal hout vergt echter wel meer onderhoud dan bijvoorbeeld kunststof, houd daar dus rekening mee. Kunststof biedt goede isolatie, is makkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk. De kunststof dakkapel is haast niet te onderscheiden van één van hout, maar valt wel moeilijk te repareren.

Vergunning

Voordat u gaat bouwen is het verstandig om te controleren of u in Emmen een vergunning nodig hebt om een dakkapel te laten bouwen. Of een vergunning noodzakelijk is, is afhankelijk van uw situatie. De gelieerde bedrijven kunnen aan de hand van uw wensen na of een vergunning moet worden aangevraagd. Indien dit het geval is kunnen wij de daadwerkelijke vergunningaanvraag ook voor u uit handen nemen.

Onze service biedt u gemak

 • Altijd een scherpe prijs
 • Tijd en moeite blijven u bespaart
 • Groot aanbod, ook kunststof en prefab
 • Geen kosten en zonder verplichtingen

Prijzen

Vraag offertes aan bij de aangesloten bedrijven in Emmen om prijzen op te vragen, gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina. De prijs zal natuurlijk afhangen af van uw specifieke eisen, elke situatie is tenslotte uniek. Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Ook hiervoor kunt u terecht bij onze dakkapelspecialisten in Emmen.

Prefab dakkapel

Prefab dakkapel Emmen

Een prefab aanbouw wordt al grotendeels gemaakt in de bouwplaats. Prefab dakkapellen zijn snel gemonteerd en afgewerkt, ook bij u in Emmen. Vaak kunt u al na één dag genieten van uw nieuwe dakkapel. Maar een prefab uitbouw heeft meer voordelen..

Meer over prefab dakkapellen

Vergunning

Dakkapel vergunning

Wilt u een aanbouw, dan is het verstandig om eerst na te gaan of u in Emmen een vergunning nodig heeft. In sommige gevallen heeft u geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig. Hierover kan de gemeente u meer vertellen.

Meer over vergunningen

Creëer meer ruimte

Meer ruimte door dakkapel

Een uitbouw zorgt voor meer daglicht in huis, maar wat vaak onderschat wordt is de extra ruimte die dakkapellen creëren. Maak van uw donkere studeerkamer een volwaardig thuiskantoor, uw zoldertje tot een heuse hobbyruimte en ga zo maar door!

Meer ruimte

Het aanvragen van een offerte is via Dakkapel Expres uit Emmen een fluitje van een cent. Nog dezelfde dag hebben we vier offertes ontvangen van gerenommeerde bedrijven bij ons uit de regio. Deze hebben we op ons gemak kunnen vergelijken. We zijn tevreden over de scherpe prijzen en goede service. We kunnen de service dan ook van harte aanbevelen. – Familie Broedstoof – Emmen

Waarom Dakkapel Expres?

 • Snel meerdere offertes aanvragen
 • In drie stappen binnen één minuut geregeld
 • grondige prijsvergelijking
 • Erkende dakkapel installateurs uit Emmen
 • Uitvoerig advies
 • Zorgvuldige werkwijze
 • Gratis en vrijblijvend

1 - Offertes aanvragen

Doe nog vandaag bij ons een aanvraag voor offertes van installateurs uit Emmen en omgeving. Wij sturen u dan op korte termijn een overzicht met diverse aanbiedingen. Gemakkelijk, vrijblijvend en kosteloos!

2 - Specialisten vergelijken

Wij sturen u zo snel mogelijk de opgevraagde voorstellen van de dakkapellen bedrijven uit Emmen. Aan u om deze in alle rust en uiteraard zonder verplichtingen te vergelijken. Gemak dient de mens, ook als het om dakkapellen gaat!

3 - Besparen

Maak gebruik van onze service en bespaar op kosten. De diensten die wij aanbieden zijn niet alleen kosteloos, wij bieden u ook de mogelijkheid te kunnen kiezen voor het dakkapellen bedrijf met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een win-win-situatie dus!