Meer ruimte

Meer ruimte in huis, zonder te hoeven verhuizen of grondig te verbouwen. Maak in 1 dag van uw donkere zolder een volwaardige woon- of werketage, van de studeerkamer een representatief thuiskantoor en van die donkere slaapruimte een stralende slaapkamer. Een dakkapel maakt het mogelijk! Vraag vandaag nog via Dakkapel Expres gratis en vrijblijvend offertes aan bij diverse dakkapel specialisten uit uw regio. Het bespaart u veel tijd en moeite.

Meer ruimte, meer licht

De laatste jaren trekt de markt voor dakkapellen sterk aan. Het gesteggel rond de hypotheekrenteaftrek, de vastzittende huizenmarkt en de financiële crisis maken het voor huizenbezitters aantrekkelijk hun woning met een relatief kleine ingreep meer sfeer en ruimte te geven. Dus waarom verhuizen uit uw fijne buurt of een dure verbouwing in gang zetten, als een dakkapel uw huis die gewilde metamorfose kan geven!

Een andere, bepalende factor voor de uitstraling en leefbaarheid van een ruimte is lichtinval. Een zolder of slaapkamer oogt vaak sfeerloos en onprettig wanneer een gezonde dosis buitenlicht ontbreekt. Een dakkapel is een simpele, snel uitvoerbare remedie voor dit probleem. Binnen een dag, of soms zelfs een ochtend, kan een dakkapel worden geplaatst en herkent u de voorheen zo sfeerloze kamer niet meer terug. Uw huis is een oase van licht en ruimte rijker!

Meer woongenot!

De ruimte, het licht, de leefbaarheid, het woongenot! Het is niet verwonderlijk dat dakkapellen vandaag de dag zo populair zijn. Overweegt u ook om een dakkapel te laten plaatsen? Vergelijk dan eerst het aanbod en de prijzen van dakkapel specialisten uit uw omgeving. Tijdrovende telefoontjes en mailtjes zijn daar niet meer voor nodig, want Dakkapel Expres neemt u graag het werk uit handen. Doe vandaag nog bij ons een aanvraag, dan ontvangt u spoedig een aanbodoverzicht dat is toegespitst op uw wensen. Kosteloos en zonder verplichtingen!

Direct offertes aanvragen