Prijzen

Overweegt u een dakkapel te plaatsen op uw huis of bedrijf, dan bent u ongetwijfeld benieuwd wat de dakkapel prijzen vandaag de dag behelzen. Voorop gesteld: een dakkapel maakt het mogelijk om tegen relatief lage prijzen ruimtes een heel ander aanzicht te geven. Daar kan qua prijzen geen verbouwing tegenop. Wat u zich moet voorstellen bij de hedendaagse dakkapel prijzen vertellen we u hieronder.

Dakkapel prijzen

Dakkapel prijzen worden grotendeels bepaald door de hellingshoek, de breedte en het materiaal. Zo liggen de prijzen voor een volledig polyester dakkapel gemiddeld hoger dan een traditionele variant. Maar ook factoren als afwerking en eventueel een vergunning hebben invloed op dakkapel prijzen.

De prijzen voor een traditionele dakkapel beginnen zo rond de 2.500 euro. We spreken dan over een houten dakkapel, die zo’n anderhalve meter hoog en tweeënhalve meter breed is. De prijzen van een kunststof dakkapel (met houtconstructie) beginnen al bij ongeveer 500 euro meer. Ook de prijzen van prefab liggen hier niet ver vandaan. Vanaf zo’n 3.500 euro heeft u al zo’n schitterend en snel geplaatst exemplaar.

Dakkapel aanschaf en onderhoud

De prijzen voor een dakkapel verschillen niet alleen in aanschaf, maar ook in onderhoudsinvesteringen. De prijzen voor traditionele houten dakkapellen zijn verreweg het laagst, maar hout is daarentegen onderhoudsintensiever dan bijvoorbeeld polyester, dat op zijn beurt een hogere initiële investering vereist. Door verschillen in onderhoudsintensiviteit, heft de ongelijkheid tussen aanschaf prijzen zich in de loop der tijd weer op.

Wilt u graag weten wat de investeringen behelzen voor het exemplaar dat u in gedachten heeft? Vraag dan vandaag nog kosteloos en vrijblijvend offertes op via Dakkapel Expres. Wij sturen u het aanbod en de dakkapel prijzen van diverse specialisten uit uw regio. Aan u om de prijsopgaven te vergelijken, uiteraard zonder dat u maar ergens aan vast zit.

Direct offertes aanvragen