Kunststof Dakkapel

Een kunststof dakkapel is er grofweg in twee varianten. De eerste is een geheel van kunststof zijnde polyester dakkapel, maar ook een dakkapel met een houten constructie en kunststof afwerking wordt een kunststof dakkapel genoemd. Beide kunststof dakkapel varianten hebben grote voordelen. Vergelijkt u het aanbod van beide door gratis en vrijblijvend bij ons offertes op te vragen.

Dakkapel met kunststof afwerking

Een kunststof dakkapel met een houtconstructie wordt als kunststof dakkapel aangeduid door de kunststof afwerking. Veelal kennen deze dakkapellen Trespa schroten en kunststof kozijnen. Het isolatiemateriaal (warme en koude isolatie) wordt bij deze kunststof dakkapel tussen of op de houten balken aangebracht.

Polyester dakkapel

De tweede soort kunststof dakkapel is die van polyester. Dakkapel Expres kan u moeiteloos offertes leveren van deze volledig van kunststof zijnde soort dakkapel, dit in tegenstelling tot menig ander dakkapel bedrijf. Een polyester dakkapel vraagt namelijk behoorlijk wat kennis, kunde en materiaal van de makers. Zo moet er een matrijs (mal) zijn om de kunststof dakkapel onderdelen (1 tot 3) te kunnen maken, waarin vervolgens met een speciale vacuümtechniek de kunststof dakkapel wordt vervaardigd. Volledig voorzien van glasvezelmatten en pur voor de isolatie, en coating, natuurlijke hars en verharder voor de stevigheid.

Het is niet toevallig dat we beide soorten kunststof dakkapel tegenwoordig veel zien in het straatbeeld. De voordelen van een kunststof dakkapel zijn namelijk groot:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Hoog isolatievermogen (vooral polyester)
  • Beschadigd niet snel
  • Geld besparend
  • Alle maten, kleuren en patronen

Ook zorgeloos genieten van een kunststof dakkapel? Dan is het eerst zaak om het aanbod van dakkapel specialisten te vergelijken. Want dat kan nogal verschillen. Wij nemen u deze tijdrovende taak graag uit handen. Doet u nu een vrijblijvende offerteaanvraag, dan ontvangt u spoedig een aanbod-overzicht van kunststof dakkapel experts uit uw regio.

Wat kost een kunststof dakkapel?

De kosten van een kunststof dakkapel verschillen enorm. Hieronder vindt u een tabel van de website Kampman BV met de prijzen voor diverse afmetingen.

Afmeting Prijzen Aantal ramen
1,5 meter €2.800,- 1 raam + 1 draaikiep raam
2,0 meter €3.000,- 1 raam + 1 draaikiep raam
3,0 meter €3.750,- 1 raam + 1 draaikiep raam
4,0 meter €4.700,- 2 ramen + 2 draaikiep ramen
  €4.800,- 2 ramen + 3 draaikiep ramen
5,0 meter €5.150,- 2 ramen + 2 draaikiep ramen
  €5.350,- 2 ramen + 3 draaikiep ramen
6,0 meter €6.150,- 2 ramen + 2 draaikiep ramen
7,0 meter €7.250,- 2 ramen + 3 draaikiep ramen
8,0 meter €8.550,- 2 ramen + 3 draaikiep ramen
Direct offertes aanvragen