Disclaimer

Deze website behoort toe aan Dakkapel Expres. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door de Dakkapel Expres is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Dakkapel Expres die op deze site van toepassing zijn.

Dakkapel Expres is een tussenpersoon tussen gebruiker en aanbieder. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die op welk vlak dan ook wordt veroorzaakt door de partij die uw aanvraag in behandeling neemt.

Selecteer hieronder uw provincie

Dakkapel Noord Holland Dakkapel Friesland  Dakkapel Groningen Dakkapel Drenthe Dakkapel Flevoland Dakkapel Overijssel Dakkapel Zuid Holland Dakkapel Gelderland Dakkapel Utrecht Dakkapel Limburg  Dakkapel Zeeland Dakkapel Noord Brabant

U bent hier:

Dakkapel Expres > Disclaimer