Prefab Dakkapel

Het fenomeen prefab dakkapel is niet meer weg te denken uit Nederlandse woonwijken. Prefab staat voor ‘prefabricated’, dat duidt op de vervaardiging van de een prefab dakkapel vooraf in de fabriek. Dakkapel expres heeft een groot netwerk van prefab dakkapel specialisten in uw regio. In een paar muisklikken vraagt u een offerte bij hen op. Zonder kosten en geheel vrijblijvend.

Prefab dakkapel; gemakkelijk en snel

Een prefab dakkapel is er in alle soorten en maten en al verkrijgbaar vanaf ongeveer 2.500 euro. Een andere belangrijke reden voor de enorme populariteit van de prefab dakkapel is de snelheid waarmee deze geplaatst is. Het werk gebeurt namelijk vooral in de fabriek, waar zo’n twee tot vier dagen nodig zijn voor de productie van een prefab dakkapel. De plaatsing van de prefab dakkapel is maar een klein onderdeel van het proces; dit kan vaak in slechts 1 dag en veel sneller dan het plaatsen van een dakopbouw. Daar komt bij dat een volledig van kunststof zijnde dakkapel niet als dakopbouw geplaatst kan worden, maar alleen als prefab dakkapel.

Onderdelen van een prefab dakkapel

Een volledige prefab dakkapel bestaat uit slecht 1 stuk en wordt ook in deze hoedanigheid geplaatst. Het gebeurt echter ook dat een dakopbouw wordt opgebouwd uit diverse prefab dakkapel onderdelen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld de zijwanden, schroten en kozijnen.

Wilt u ook genieten van een dakkapel, zonder dagenlange drukte en lawaai van timmerlieden in uw huis? Kies dan voor een prefab dakkapel. Maar maak pas uw keuze voor een specialist nadat u diverse offertes hebt vergeleken. Wij nemen u graag de tijd en moeite van het opvragen uit handen, kosteloos en geheel vrijblijvend. Doet u vandaag nog een aanvraag, dan ontvangt u spoedig een overzicht.

Direct offertes aanvragen