Dakkapel Sassenheim

Dakkapel Sassenheim

Bent u woonachtig in Sassenheim? En wilt u een dakkapel laten bouwen maar eerst offertes bekijken van verschillende specialisten in Sassenheim? Zoek dan niet verder! Bij Dakkapel Expres kunt u namelijk geheel vrijblijvend en zonder moeite diverse offertes aanvragen van bedrijven uit Sassenheim. Zo kunt u kwaliteit en prijs vergelijken voordat u tot een beslissing overgaat.

De dienstverlening is geheel kosteloos en vrijblijvend, bovendien zijn er alleen gerenommeerde bedrijven aangesloten die goed werk leveren en scherpe tarieven hanteren.

Offertes aanvragen

Offertes aanvragen

Diverse soorten dakkapellen

Dakkapellen wordt meestal gemaakt van hout of kunststof. U kunt kiezen uit een prefab model, één met plat of schuin dak. Heeft u echter specifieke wensen voor uw woning? Overleg dan met uw vakman om zo antwoord op al uw vragen te krijgen.

Meest voordelig

De goedkoopste oplossing is de uitvoering met een plat dak, dit type is ook de meest voorkomende dakkapel. Bijkomend voordeel is dat u er geen bouwvergunning voor hoeft aan te vragen in Sassenheim. Wel vergt deze oplossing onderhoud; door het platte dak kan er makkelijk rommel op blijven liggen en dit kan lekkage veroorzaken. Het dak moet dus regelmatig schoongemaakt worden. Dit voorkomt u door voor een uitbouw met schuin dak te kiezen. Iets duurder in aanschaf, maar het geeft wel een mooiere aanblik doordat het vloeiender in het dak van uw woning overloopt. Voor deze uitbouw heeft u wel een bouwvergunning nodig in Sassenheim.

Kunststof dakkapel

Een dakkapel van kunststof bestaat niet alleen uit kunststof maar ook uit aluminium. Dit heeft een gunstige uitwerking op het isolatie vermogen. En dit betekent besparing op uw energiekosten. Het is wat duurder in aanschaf dan hout, maar is onderhoudsvriendelijk. Ditzelfde geldt overigens voor een prefab model.

Hout vergt onderhoud

Het voordeel van hout is dat dit het goedkoopste materiaal is, het nadeel is het relatief vele onderhoud. Daar staat tegenover dat u het kan verven in de kleur die u wilt en zo mooi laat aansluiten op de uitstraling van uw huis. Als u kiest voor lokale bedrijven die zijn aangesloten bij Dakkapel Expres bent u verzekerd van een oplossing op maat, betrouwbare bedrijven, snelle en effectieve service en een specialist uit de regio Sassenheim. Niet meer twijfelen dus, maar gewoon die vrijblijvende offertes aanvragen!

Waarom via ons een aanvraag doen?

 • Scherpe prijzen
 • Specialisten uit de omgeving Sassenheim
 • Een besparing van geld, tijd en moeite
 • Alle soorten dakkapellen, ook als prefab

Aanbieders uit Sassenheim vergelijken

Doe daarom vandaag nog een kosteloze aanvraag bij ons, dan heeft u spoedig een overzicht van verschillende specialisten uit Sassenheim. U vergelijkt ze vervolgens geheel vrijblijvend.

Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel

Wist u dat kunststof dakkapellen niet alleen uit kunststof bestaan? De constructie is deels opgebouwd uit aluminium, dit heeft een positieve uitwerking op het isolerend vermogen van de uitbouw. Kunststof biedt echter veel meer voordelen.

Meer over kunststof dakkapellen

Kosten

Dakkapel kosten

De kosten voor dakkapellen zijn tegenwoordig goed te overzien. Aanschafprijzen worden steeds aantrekkelijker, maar ook de isolatie verbetert. Bovendien heeft prefab montage een enorme vlucht genomen, een methode die de kosten aanzienlijk drukt.

Meer over prijzen

Isolatie

Isolatie dakkapel

In de loop der jaren is de isolatie van dakkapellen sterk verbeterd. Zowel als het gaat om warmte als geluid. Zo zijn veel kunststof kozijnen vandaag de dag opgebouwd uit kamers. Door de combinatie met standaard isolatie blijven energiekosten beperkt.

Meer over isolatie

Gisteren is onze prefab dakkapel geplaatst. We zijn er erg blij mee. De vakmensen vonden we via Dakkapel Expres, simpel door een aanvraag te doen op de site. Het aanbod van een specialist uit Sassenheim sprong er direct uit. En ze hebben het waargemaakt! – Familie West – Sassenheim

Waarom Dakkapel Expres?

 • Snel diverse offertes aangevraagd
 • Vergelijken is geld besparen!
 • Eenvoudig, gratis en vrijblijvend
 • Zoek de beste deal
 • Enkel experts uit Sassenheim e.o.
 • Vakkundig advies
 • Groot aanbod (ook prefab)
 • Directe en integere service

1. Offertes aanvragen

Vraag nu offertes op van verschillende dakkapel specialisten uit Sassenheim. Simpel, door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Vergeet u niet een omschrijving van de opdracht te geven. Dit zal de kwaliteit van de offerte ten goede komen.

2. Leveranciers vergelijken

Na het indienen van uw aanvraag krijgt u op korte termijn aanbiedingen van ongeveer vijf dakkapel bedrijven uit de omgeving Sassenheim. Aan u om ze rustig te vergelijken. Makkelijk, gratis en vrijblijvend!

3. De beste deal

Bij ons bent u verzekerd van de beste deal. Wij selecteren de meest geschikte bedrijven, waarna u de stuk voor stuk aantrekkelijke aanbiedingen kunt vergelijken. Zo bespaart u moeite, tijd én geld!